Wat heb je nodig?
- Hoge tumbler
- Crushed ice
- Cocktail muddler
- Maatbekertje
- Rietje
- 40 ML Carino Arancello
- 80 ML Bruiswater
- 10 ML limoensap
- 20 ML Sinaasappelsap, optioneel
- 2 theelepels bruine suiker
- 2 limoenpartjes
- 3 sinaasappelpartjes
- 6 muntblaadjes
- 1 Takje munt
Zo maak je ‘m:
Doe de limoensap, sinaasappelsap en bruine suiker in het glas, stamp stevig door elkaar met een cocktailmuddler (of achterkant van een lepel). Geef een klap op de muntblaadjes en doe in het glas. Voeg de Carino Arancello en het bruiswater toe. Vul het glas tot de rand toe vol met crushed ice. Voeg de partjes limoen en sinaasappel toe en roer door tot alles mooi zweeft. Garneer af met een sinaasappelpartje en takje munt.