Skip to main content
recepten uitgelicht

Carino Arancello Scroppino

By Reacties uitgeschakeld voor Carino Arancello Scroppino

Benodigdheden

  • Grote kom
  • Garde (of mixer)
  • Champagne flûte
  • Schenkkan
  • Rietje

Ingrediënten

  • 40 ML Carino Arancello
  • 30 ML Cava of prosecco
  • 2 Bolletjes Bloedsinaasappelsorbetijs
  • Verse framboos
  • Takje munt

Bereidingswijze

Doe de bolletjes bloedsinaasappelsorbetijs in de kom, voeg hier de Carino Arancello en prosecco aan toe. Mix goed door elkaar met de garde tot het een egaal geheel word. Doe dit in de schenkkan en schenk het uit in de champagne flûte. Maak af met een takje munt en een framboosje.

*voor een kan doe je dit recept maal 9

Nog even dit…

Ben je 18 jaar of ouder?

JazekerNog niet